Gebruiksaanwijzing Woordklok 2020


De tijd van de Woordklok 2020 wordt elk uur automatisch aangepast. Dit gaat via een time server op internet. Om verbinding te maken met het internet maakt deze klok gebruik van uw Wifi-netwerk. Als de Woordklok nog niet is verbonden met uw Wifi-netwerk, gaat u als volgt te werk:

Zoek met een laptop, mobiele telefoon of tablet naar het Wifi-netwerk met de naam “Clock2020” en verbind uw apparaat hiermee. U kunt de melding krijgen dat verbinden met internet waarschijnlijk niet mogelijk is. Deze melding kunt u negeren. Navigeer nu met uw browser op uw apparaat naar 192.168.4.1

Klik vervolgens op de knop “Configure WiFi”. Op de volgende pagina selecteert u uw eigen wifi-netwerk en voert u het wachtwoord in. Na een klik op de “Save”-knop worden uw wifi-instellingen opgeslagen in het geheugen van de Woordklok. U kunt uw apparaat nu weer verbinden met uw eigen wifi-netwerk.

Als u de Woordklok opnieuw opstart door op het kleine witte knopje (naast de mini-USB connector), wordt heel even het IP-adres getoond. Dit kunt u gebruiken om de modus van de Woordklok te selecteren.

Om deze modus te wijzigen voert u het IP-adres van de Woordklok in in uw webbrowser.

Later meer.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.